Logo

Szef kuchni

"Jestem przedstawicielem młodego pokolenia szefów kuchni w Polsce oraz miłośnikiem nowoczesnej kuchni polskiej. Gotowanie dla mnie to nie tylko praca, ale przede wszystkim pasja, w której koncentruję się na tworzeniu autorskich dań, wykorzystując produkty regionalne oraz sezonowe. 
Z zaangażowaniem oraz determinacją zadbam o to, aby każda serwowana potrawa była znakomitą kompozycją smaków i walorów estetycznych, pokazując Państwu tradycyjną kuchnię w nowej odsłonie."

Robert Maciantowicz

 

 

Szef Kuchni poleca:

  • Carpaccio z jelenia z oliwą truflową oraz liśćmi nasturcji

  • Rosół z jesiotra na świeżej pomarańczy z nutą kolendry

  • Schab jagnięcy na puree z brukselki z trawą cytrynową

  • Zimne lody z rozgrzewającym pieprzem!

 

Ta strona używa COOKIES.

Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki.

OK, zamknij