Logo

Szef kuchni

"Jestem przedstawicielem młodego pokolenia szefów kuchni w Polsce oraz miłośnikiem nowoczesnej kuchni polskiej. Gotowanie dla mnie to nie tylko praca, ale przede wszystkim pasja, w której koncentruję się na tworzeniu autorskich dań, wykorzystując produkty regionalne oraz sezonowe. 
Z zaangażowaniem oraz determinacją zadbam o to, aby każda serwowana potrawa była znakomitą kompozycją smaków i walorów estetycznych, pokazując Państwu tradycyjną kuchnię w nowej odsłonie."

Robert Maciantowicz

Szef Kuchni poleca:

  • Sandacz z pikantną kimchi i carpaccio z żółtego buraka

  • Przepiórka w przyprawach w sosie porzeczkowym, podana z kaszą bulgur i groszkiem cukrowym

  • Naleśniki z twarożkiem pod koglem moglem ze świeżymi malinami, miętą i cukrem pudrem

 

Ta strona używa COOKIES.

Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki.

OK, zamknij